Hrajete nějaké zajímavé hry, jako například karty nebo jiné deskové společenské hry? Je opravdu hodně lidí, kteří milují hry. A proč lidé mají rádi hry? Proč lidé hrají také často hry? To je také hlavně kvůli tomu, že se chtějí odreagovat. Protože když se člověk opravdu hodně a dobře odreaguje, tak se potom cítí lépe. Všichni víme, že když člověk je unavený, že potřebuje nějak vzpružit, že unavený člověk potřebuje nějakou zábavu. Aby také myslel na něco pozitivního a hlavně lidé, kteří pracují hodně času s lidmi, tak potřebují také být sami. Anebo si zahrát nějaké zajímavé hry.

Za psychologa jsem moc ráda.

Já sama, když jsem pracovala ještě v senior centru, kde bylo opravdu hodně lidí, tak jsem z toho potom byla unavená. Nic mě nebavilo a myslela jsem si, že mám docela syndrom vyhoření. Byla jsem docela v šoku a měla jsem z toho obavu. Naštěstí moje kamarádka mi právě doporučila jednoho skvělého psychologa. Já sice ten psycholog stal opravdu hodně peněz, ale opravdu ta léčba a ta podpora od pana psychologa stála za to. Věřte mi nebo ne, ale pan psycholog mi doporučil hrát hry a prý takové hry, které jsem hrála v dětství. Hodně mě to překvapilo. Nemohla jsem tomu uvěřit, a tak jsem řekla partnerovi, co mi poradil pan psycholog.

Pan psycholog někdy pomůže.

A víte, co mého partnera napadlo? Sehnal někde křídy a namaloval u nás na silnici panáka. Ano přesně takového skákacího panáka. Takového panáka, kterého jsme hrávali jako malé děti. Potom jsme si také několik dní hráli šipkovanou. Na hru šipkovanou jsme potom vzali i naše děti a další kamarády a podobně. Musím uznat, že to byla opravdu skvělá volba a moc mě to bavilo. Partnerovi jsem řekla, že to opravdu skvělý nápad a že mě to moc pomohlo. Zkoušeli jste někdy jít k psychologovi? Uvidíte, že vám pomůže. Nemusíte se bát. Některý psycholog je dokonce i zadarmo. Vyzkoušejte to.